woensdag 19 februari 2020

Kabeljauwhaasjes

1 grote courgette, als spaghetti gesneden (je kan deze kant en klaar kopen bij alle supermarkten)
half pakje Monchou
1 prei in ringen gesneden
kabeljauwhaasjes, hoeveelheid naar eigen smaak
1 in ringetjes gesneden rode of groene peper
curry kruiden naar smaak (ik heb die van Jonnie Boer gebruikt)
peper en zout
schepje pesto
handje paranoten of cashewnoten
roomboter en olijfolie

Bereiding : Bestrooi de vis met peper, zout en pesto en bak deze in roomboter, ongeveer tussen de 4 en 5 minuten op elke kant. Haal ze uit de pan en houd het warm onder folie.
Voeg wat olijfolie toe en bak de groente een paar minuten op hoog vuur samen met de kruiden.  Daarna de spaghetti, de roomkaas en noten erbij, ongeveer nog een minuutje of twee.
Serveer het gerecht op een diep bord en leg de vis er boven op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten